2014-2015 penkiasdešimtieji metai!

Šį sezoną (2014-2015 metai) studija švenčia savo garbingą jubiliejų – 50 metų. Ta proga ruošiama išsami knyga apie studijos veiklą. Joje bus studijos istorija, apžvalginiai straipsniai, interviu su apie 50 žymiausių studijos narių (Ingeborga Dapkūnaitė, Nelė Savičenko, Saulius Bareikis, Saulius Balandis, Cezaris Graužinis, Aidas Marčėnas, Vytautas V. Landsbergis, Vaidas Jauniškis, Audrius Giržadas, Ainis Storpirštis, Elžbieta Latėnaitė, Džiugas Siaurusaitis, Andrius Bialobževskis ir kt.) ir jos vadovais. Taip pat bus originalios dramaturgijos skyrelis, kur rasite teatrinių monologų, dialogų, vertimų ir specialiai šiai studijai parašytų pjesių. Taip pat bus gausios vaizdinės medžiagos su nuotraukomis, plakatais, laikraščiais ir video.

Kadangi kreipėmės į kelis fondus ir negavome paramos, tikimės buvusių ir esamų studijos narių geranoriškumo ir sąmoningumo. Įdedame specialiai SEB banke knygos leidybai atidarytos sąskaitos numerį: LT 837044060007949306.

Dėkojame už bet kokią, net ir simbolinę paramą.

Registruokitės šiame puslapyje ir praneškite dramos būreliokams-elementoriečiams šią GERĄJĄ NAUJIENĄ!!!

Registracija

Visi parėmusieji ar dėl kokių nors priežasčių negalintys šiuo metu paremti vis tiek bus kviečiami į jubiliejinius renginius.

Kadangi knygos ruošimas įsibėgėjo, jubiliejiniai renginiai planuojami ateinantį pavasarį. Jeigu turite kokios nors vaizdinės medžiagos (nuotraukų, plakatų, skrajučių), pasidalinkite šiame puslapyje arba siųskite el. adresu: dalia.cidzikaite@gmail.com

Kiekvieną mėnesį planuojame dėti būsimos knygos ištraukas. Sekite naujienas!

Gediminas Storpirštis